Lukijat

maanantai 16. elokuuta 2021

Arvonta

Tehdäänpäs pikku arvonta. Palkintona astioita. Mistä tykkäät täälläja mistä et? Mitä toivoisitte täällä näkevänne?  Koetan nyt päivittää blogia useammin, kun vihdoin sain toimimaan puhelimen kautta. One little giveaway. What would you like to see here? Usually I forget to wrote anything in english, I feel that my english is so bad, that google translate would be better 😁 but I try to improve 😘


I will do the lottery tomorrow 17.8. Klo 18:00. Eli arvonta suoritetaan huomenna 17.8. Klo 18:00. 


4 kommenttia:

 1. Kiva, jos päivität blogiasi useammin koska täältä löytyy postaukset, vanhemmatkin, helpommin kuin Facesta. Blogi toimii minulle inspiraation lähteenä omiin töihini ja vinkit ovat aina hyviä. Jos jotain "huonoa", niin tässä voisi näkyä 2-3 postausta eikä vain yhtä. PS. Google translator toimii mainiosti eikä kannata arastella sen käyttöä. Samalla oppii itsekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Millimari! Voitit tämän arvonnan, laitatko minulle sähköpostia, niin saan pakettia matkaan :)

   Poista
 2. Tykkään monipuolisista ohjeistasi.
  malla.koivukangas@luukku.com

  VastaaPoista
 3. Tämä on aivan ihana ja persoonallinen paikka. Tykkään kaikesta täällä ja seikkailen useasti sivullanne. Nukkekoteilu on tullut elämääni vasta 2018 ja silloin lainasin kaikki mahdolliset kirjat kirjastosta ja kävin sivuja läpi netissä. Tämä oli yksi niistä monista sivuista joissa silloin seikkailin.

  VastaaPoista