Lukijat

perjantai 31. joulukuuta 2021

Kiireinen mutta ihana vuosi takana

 Vuodessa on tapahtunut paljon. Haluan kiittää jokaikistä asiakastani ❤️ 


Aloitin tämän vuoden työstämällä Martta nukkekotia. Sen piti mennä niin, että suunnittelen yhden talon vuodessa, kunnes Martan kuisti poiki huvimajan ja sitten myös pienemmän huvimajan, sitten tulikin vielä pieni Martta.







Tammikuussa tein myös joulukalenterin esineiden prototyypit ja aloitin leikkaamaan kalenterin yllätyksiä, piirsin niihin ohjeita ja kuvasin valmiita esineitä, työstimme pakkausta. 



Päätin ostaa 3D koneen. Olipa näppärää! En ymmärtänyt siitä mitään 😳 kaiket illat kävin youtubessa läpi Fusion ohjevideoita ja kirosin itseäni, mitä olin mennyt tekemään.  Lopulta aloin pikkuhiljaa oppia 3D piirtämistä, niinpä esineitäkin alkoi syntyä. 




Rintamamiestalo kuitenkin poltteli mielessä, josko hiukan ainakin piirtäisin taloa, noh, niitä tulikin neljä eri kokoista! Nyt puhuin itselleni vakavasti, yksi talo per vuosi! Sitten tuli Sigrid, joka on tehty Nuppu kirjan talon mallilla. 🙈




Kesällä olin lopen kyllästynyt joulukalenterin osien leikkuuseen ja pienenä välityönä tuli sauna 😊 



Kaiken tuon muun ohella valmistui monta uutta kittiä, paljon erilaisia 3D esineitä. Ja aika paljon laserleikkuuta myös b2b asiakkaille! 


Harrastuksista ei ollut puutetta, sillä pussitin kaikki kesäillat joulukalenterin esineitä kotisohvalla. 


Loppukesästä sain kuningasajatuksen uudesta kirjasta. Ja aikatauluksi jouluksi painoon 🙈 siellä se nyt on painossa ja toivotaan todella että on mieleinen lukijoilleen. 



Nyt ajatuksissani siintää mansardikattoinen kauppatalo. Jospa nyt pysyisin siinä yhdessä talossa. ❤️ ja muutenkin koetan rauhoittua 😁😁 terkuin, Maria

4 kommenttia:

  1. Unas casas maravillosas !!!!!
    Feliz 2022

    VastaaPoista
  2. You have had quite a year! Congratulations on all your accomplishments.

    VastaaPoista
  3. No jopa oli vuosi!!! Aivan ihania ovat nämä rintamamiestalosi upeinen kuisteineen!! Ja voi, mikä suloinen sauna! Onko siinä saunakamarikin? Ja onko se kokoa 1:12? Tuollaisesta saunasta Rauhaniemen väki todella tykkäisi!!! Hyvää ja vähän rauhallisempitempoisempaa alkanutta vuotta! Kristiina ja apteekkari Tigerin perhe Rauhaniemestä.

    VastaaPoista
  4. I have seen that every person wants to express all his feelings but he is not able to express his feelings properly in words but the content you have written in your post is very beautiful, it seems that you have expressed your feelings is expressed. Hi, you are a very beautiful post writer, similarly keep writing new posts in your life, our best wishes are with you. beautiful Girl Gurgaon
    online girl gurgaon
    Gurugram Girl Number
    Online Girl Number Dehradun
    Gurgaon girl number
    housewife Gurgaon
    premium health
    Health Tips

    VastaaPoista