Lukijat

torstai 25. lokakuuta 2012

Gallup

Olisi oikein hauska tietää..
Kuinka moni teistä on kokeillut kirjani ohjeita, mitä niistä ja miltä ohjeet ja kirja ovat vaikuttaneet?



Kaikkien vastanneiden (oli kirjaa tai ei..) kesken arvon kymmenelle
Nukkekoti Väinölän tapaan -minikirjan :) 
Ja saatanpa sujauttaa kuoriin jotakin muutakin ;)
(minikirjassa ei ole aito sisus..) :)

I think there is not many in english readers, who has bought or read my book, but they who has, tell me, what did you like it and have you tested the tutorials? I will give away 10pcs of tiny 1:12 books with the commenters..

Arvonnan suoritan/I will do the Lottery  31.10.2012 klo 20:00

 

72 kommenttia:

  1. Voi...Tämä ei koskenutkaan minua....
    Pystyn ostamaan kirjan vasta myöhemmin....:(

    VastaaPoista
  2. En ole vielä kokeillut muuttourakan keskellä, mutta aion kyllä kokeilla Tammen Kultaisia kirjoja, kun ehdin. :)

    VastaaPoista
  3. Ostin kirjan hiljattain, se on aivan ihastuttava niinkuin Väinöläkin. Ja niin paljon ohjeita, ei tiedä mistä alkaa... Olen nyt tehnyt putkiradion,matkaradion,hiustenkuivaajan ja perunakapan. Seuraavaksi suunnitteilla pormestarin kalusto kun viimein sain sopivaa kangasta siihen. Kiitos ihanasta kirjasta :)

    VastaaPoista
  4. Jaana, saa silti kommentoida ja mukana olet :) :)

    VastaaPoista
  5. Mimulla on aloitettuna päiväpeitto ja sen repunkin teen ja oli joku puujuttu jonka ukko-kulta lupasi minulle tehdä. Kirja on ihana ja olen nautinnolla sitä selannut.Varmasti on monia joita yritän tehdä.

    VastaaPoista
  6. Itselläni on kirja joululahjalistalla kun nukkisbudjetti on maksimissaan viime Helsingin reissun jäljiltä! :P

    VastaaPoista
  7. En ole vielä kokeillut mitään ohjetta, tulevana viikonloppuna on aikomus ottaa mallia astiahyllyköstä.

    VastaaPoista
  8. I am here, can I join it ? Please ?? thank you for this lovely chance, Rosana

    VastaaPoista
  9. Kirja on tarkkaan luettuna jo kotona, mutta muilta kiireiltä en ole ehtinyt vielä kokeilemaan mitään. Osa ohjeista on kyllä minulle liian vaikeita ja/tai puutöihin sopivat työkalut puuttuvat.

    VastaaPoista
  10. Ooh, pikkukirjan arvonnassa mukana. Tilasin kirjasi eilen ja sitä odotellessa selaan taas blogiasi!

    VastaaPoista
  11. Sain kirjan 30v. lahjasta ja äitini vei sen heti ja alkoi kokeilemaan ohjeita. Tähän mennessä on valmistunut höyläpenkki, kirjakaruselli, tuoleja, sohvakalusto ja pulpetti. Joissakin mittakaava hieman yllätti. En osannut esim. kuvitella että kirjakaruselli on niin korkea. Muuten ohjeet ovat olleet kyllä selkeät ja kaavat auttavat tosi paljon. Hieno kirja! :) Ja ehdottomasti mukaan arvontaan!

    VastaaPoista
  12. Olen vasta kuolannut kirjaa, harmittelin kovasti edellisen blogin kuvien häviämistä, siellä oli miun opus.
    Olis kiva voittaa nukkikseen kirja, hienoa työtä teet.

    VastaaPoista
  13. Minua voisi kutsua wanna be- nukkekotiharrastajaksi. Luen kirjoista ihanista nukkekodeista, mutta omaa ei ole vieläkään... Kirjastosta tein jo aikaa sitten varauksen, mutta vielä en ole kirjaasi saanut luettavakseni. Elinen ole tehnyt ohjeillasi mitään, vielä!

    VastaaPoista
  14. Toistaiseksi olen vasta huokaillen ihaillut kaunista kirjaasi kirjakaupoissa ja lähettänyt siitä nöyrän toiveen Joulupukille. Toivottavasti olen ollut riittävän kiltti, jotta joulun jälkeen pääsen testailemaan ohjeita =) Tai vaihtoehtonahan on tietty voittaa se tästä arvonnasta =)

    VastaaPoista
  15. Mä olen lukenut kirjasi jo tosi tarkkaan, mutta olen tehnyt vasta niitä Tammen kultasia kirjoja. Mutta ohjeet olen myös lukenut, vaikka en olekaan tehnyt niiden mukaan vielä mitään. Ne vaikuttavat erittäin selkeiltä ja tarpeeksi tarkoilta. Uskon, että niiden mukaan on helppo edetä ja tehdä tavarat valmiiksi asti. Kirja on aivan ihana ja pikkuneidinkin kanssa olemme sitä yhdessä lukeneet :).

    VastaaPoista
  16. Kirja selattu läpi ja jotain jo kokeilutkin. Olen tehnyt kukkapylvään ja pulpetin. Kukkapylväs toimi tosi hyvin ja oli melko helppo. Vähän jouduin soveltamaan yläosan kuvioiden kanssa, koska mun lehtisaha ei mahtunut niin pienistä aukoista. Pulpetti oli myös kiva projekti. Minusta mitoissa oli noin 1-2 mm heitto mitoissa varsinaisen pulpettiosan laatikon etu- ja takaosan levyjen korkeudessa, mutta voi olla toki omakin mittavirheeni.

    VastaaPoista
  17. Kun aloitin nukkekotiharrastuksen pari vuotta sitten, kävin paljon blogissasi katsomassa vinkkejä. Olen vähän huono tekemään mallin mukaan, mutta rakenteista, materiaaleista ja tekniikoista olen saanut hyviä vinkkejä. Minulla kirja on semmoisena "kahvipöytäkirjana", jota on kiva katsella ja fiilistellä.

    VastaaPoista
  18. Suunnitelmissa kokeilla 50-luvun hella, perunakappa ja radio. En ole päässyt vielä kirjan loppuun asti, joten sieltä voi vielä löytyä jotain muitakin ohjeita, joita haluan kokeilla. Niin, Tammen Kultaiset Kirjat teen ehdottomasti!

    VastaaPoista
  19. Kirjan hankin Forssan messuilta ja se on kyllä ollut ihana kirja, olen selannut ja katsellut kuvia ja lukenut ohjeita. Tammen kirjoista olen ottanut jo kopiot ja niitä olisi ainakin tarkoitus kokeilla. Perunakappakin kiinnostaa. Sahaa ei ole joten puusta en pääse tekemään, tosin voisihan sitä koittaa paksummasta pahvistakin =)

    VastaaPoista
  20. Ostin ihastuttavan kirjan vasta hiljattain. Kyllä olen sitä selaillut paljon! Hyviä vinkkejä olen sieltä saanut, vaikka en suoranaisesti ole vielä kokeillut yhtäkään ohjetta. Esim. kuinka tehdä nukeille helpommin vaatteita. Kiitos siitä neuvosta!! Pirttikaluston ja nuken kehdon (teen siitä vauvalle kehdon) ajattelin tehdä ja kaavoja olen jo piirrellyt. Hieman yksinkertaistan pirttikalustoa, kun en varmastikkaan osaa ihan noin hienoa. (ei ole kunnon työkaluja)ja tietenkin joudun mittasuhteita vähän muuttamaan, koska haluan omaan nukkekotiini noin 1:18 kalusteita.

    VastaaPoista
  21. Ostin kirjan ja luin sen kokonaan läpi. Hieno kirja. Ohjeista ja kaavoista olen tehnyt pormestarin kaluston. Jouduin vähän ykinkertaistamaan ohjetta, koska en omista mitään välinettä, jolla saisin esim 9 mm vaneria leikattua. Niinpä käytin kaluston runkona makuualustaa, jota on helppo leikata saksilla ja tapettipuukolla. Muita ohjeita en ole vielä kokeillut, mutta aion kyllä kokeilla. Ohjeet ja mallit ovat selkeitä ja hyvin selostettuja, minäkin osaan niiden perusteella tehdä jotain ihan itse!

    VastaaPoista
  22. minulle ei valitettavasti ole vielä ihanaa kirjaasi. Olen kyllä joulu pukille kirjoittanut jo nyt, että toisko sen kirjan olis ihana voitaa pikku kirjasi. Tällä sato tänään vähän lunta kyllä se talvi tulee. Iloisia päiviä sinulle toivoo: Nukkekoti Jie

    VastaaPoista
  23. Kiitos kaikille tähän asti! :)

    On kiva kuulla kokemuksia ja juuri niinkuin Raija, ohjeitahan voi ja pitääkin soveltaa justiinsa niille materiaaleille ja työkaluille, jotka itseltä löytyy! :)

    Sussu: Mittailin minäkin melkoisen monta kirjakarusellia, ennen kuin päädyin tuohon kokoon, omani oikea on n. 160cm korkea ja siitä olisi tullut valtaisa! Vaikeutena on usein mittakaavojen kanssa se, että joitakin esineitä on niin hirveästi olemassa eri kokoisia oikeassakin mittakaavassa. Kuten esim. se polkuhevonen, matkaradio ja pulpetti..

    Kaisa: Kiitos huomiosta! Mun pitää tuo tarkistaa, ite olen tehnyt noilla mitoin, mutta varsinkin siinä etuosassa kun pyöristetään aika reilusti, on saattanut käydä jokin kömmähdys.. oliko sulla puulevyn paksuus sama 3.5mm?

    Annina: tässä arvonnassa on tarjolla vain noita pikkuruisia kirjoja :)

    VastaaPoista
  24. En ole kirjaa vielä hankkinut, koska suoraan sanoen pelkään että se vie mun aikani 24/7... ;) Joululahjaksi olen sitä kyllä Pukilta toivonut! Himottaisi kovasti päästä kokeilemaan kaikkea mitä kirjassa on... :)

    VastaaPoista
  25. Kokeiltu on. Nimittäin perunakapat perunoineen teimme meidän kerhossamme ja hienoja tuli.Kaktuksiakin teimme mutta se ei omalla kohdallani oikein onnistunut. Kapokkia ei ollu, joten piikit ovat vielä hakusessa Ohjeesi ovat kyllä selkeät ja innostavat.

    VastaaPoista
  26. Kokeiltu vähän ja ihasteltu paljon. Ainakin kaikki kaavat jotka olen tähän asti piirtänyt tuntuu hyviltä ja toisiinsa sopivilta. Ohjeet on kirjoitettu tarpeeksi selvästi, niin että kaikki ymmärtää ja osaa. Isoa kynnystä tekemiseen ole, kun on monen tasoisia ohjeita.
    Ihana kirja!!!

    VastaaPoista
  27. En ole vielä ehtinyt oikein mitään konkereettista kirjan ohjeilla tekemään, mutta monta on kyllä jonossa odottamassa :) Kirja on kyllä kuolattu läpi moneen kertaan ;D

    VastaaPoista
  28. En ole vielä saanut käsiini tuota ihanaa kirjaa mutta kovasti sormet syyhyävät että mitä kaikkea kivaa ja inspiroivaa kirjasta löytyy. Siksi oli ihan pakko osallistua tähänkin jos vaikka onni suosisi ja edes nukkekotini saisi hyllyynsä tuon minikirjan.

    VastaaPoista
  29. Kirja on upea ja jos arvontaan pääsee sillä, että MEINAA ja SUUNNITTELEE tehdä jotain kirjan ohjeilla, niin mukana ollaan ;D

    VastaaPoista
  30. On kirja kokeiltu jo monen monta ohjetta, aivan ihania ja helppolukuisia ohjeita, kiitos siitä :)

    VastaaPoista
  31. Ihana ihana kirja! Tosi selkeä. Tammen kultaisten kirjojen kannet on jo leikattuna ja rautalankakukkakori työn alla ;)Paljon ohjeita, joita haluan kokeilla, kun vain aikaa tulee...

    VastaaPoista
  32. Mullakin tämä on joulupukin toivelistalla vasta. Mutta kävin vähän jo hypisteleen kirjakaupassa ja maltan tuskin odottaa et kimppuun pääsen :)

    VastaaPoista
  33. Ihana kirja. sain sen lahjaksi mieheltäni. Luettu on paljon, mutta mitään ei ole vielä kokeiltu.Kirjahan säilyy ja voi ottaa aina esille uudelleen ja uudelleen. Nautin jo pelkistä kuvista.

    VastaaPoista
  34. Hei. Mieheni on tehnyt kirjasi ohjeiden perusteella ja hieman muunnellenkin:
    Jakkaroita : Kirjan ohjeiden perusteella.
    Höyläpenkkejä 2kpl. Aloitti kirjan ohjeiden mukaan, mutta teki höyläpenkit toimivaksi: Molemmat puristimet toimivat oikein. Eli hän työsti pöytäosaa uusiksi päätypuristimen osalta.
    Työnalla on tupakalusto: Tulee ohjeiden mukaan. Tarkat ja selkeät ohjeet ja kaavat riittävät. Ovat myös muunneltavissa (jokaisen omalla vastuulla :) )
    Minä aion tehdä minikirjat nyt aluksi, kunhan adventtikalenterijutut saan valmiiksi. Jotain muutakin teen sen jälkeen. Kirjasi on erittäin hieno! Kuvia palaan katselemaan aika ajoin nukkumaan mennessä :)

    VastaaPoista
  35. Kirja vaikuttaa todella ihanalta! En ole vielä saanut hankittua sitä, joulupukille olen kyllä esittänyt toiveen.. :) Aloitin nukkisharrastuksen vasta viime elokuussa, ja olen ahkerasti seurannut blogistasi vinkkejä ja neuvoja joilla harrastus on alkanut sujumaan mukavasti. :)

    VastaaPoista
  36. Kirjaa on täälläkin selailtu moneen kertaan kannesta kanteen, on se vaan niin ihana! Viimeksi tänään kun suunnittelin saippuoiden valmistusta, jäi kyllä suunnitteluasteelle kun kaivoin fimo varastoni esiin. Tulee siis reissu askartelukauppaan. Valmiiksi asti olen saanut verhot jotka virkkasin peiton ohjeella ja aloitellut olen virkattua reppua. Monta, monta ihanaa ohjetta vielä tarttis tehdä listalla =D

    VastaaPoista
  37. Voi jei kirja on niin ihku et sitä menee vain ihastellessa! Tarkoitus on kyllä ohjeiden avulla tehdä jotain!

    VastaaPoista
  38. Ihana kirjasi on ollut lempilukemisenani jo monta viikkoa! Kuvissa on paljon katseltavaa ja niitä tuleekin katseltua yhä uudelleen ja uudelleen. Ohjeet ovat selkeitä. Huonekalujen ohjeissa olisi toki voinut olla sellaisiakin ohjeita, joissa ei tarvita sähkökäyttöisiä sahoja, vaan pärjäisi käsityökaluilla. Itse olen tehnyt kaksi astiakaappia, pirtinpöytäkaluston, perunakappoja, jakkaroita, pormestarinkaluston, massasta vihreitä kuulia, perunoita ja perunakappoja, kaktuksia, saippuoita ja virkatut saippuapussit. Pormestarinkaluston toteutin miniaaltopahvista ja kiinnitin osat yhteen coctailtikuilla ja liimalla. Verhoilun tein myös toisella tavalla, koska en onnistunut saamaan riittävän siistiä tulosta ohjeesi mukaan.

    VastaaPoista
  39. Suunnitelmissa on kokeilla vaikka mitä (niinkuin blogista jo luitkin) mutta suunnitelmien asteelle se on vielä jäänyt... pahus kun olisi enemmän tuota aikaa! :)

    VastaaPoista
  40. Olen tehnyt kukkapilarin, perunakappoja ja repun.
    Kaikki pikkuisen eri järjestyksessä kuin ohjeissa oli, silti tuli valmista.

    VastaaPoista
  41. En ole vielä päässyt kirjasi ohjeita kokeilemaan, pikaisesti sitä olen selannut. Vähän liian puupainotteiselta vaikutti suhteessa välineisiini ja taitoihini, mutta upeaa että joku tekee yksityiskohtaisia ohjeita puutöihin! En ole muissa nukkekotikirjoissa yhtä hyviä ohjeita nähnyt :)

    VastaaPoista
  42. Ihana kirja,selailen melkein joka päivä,kertaalleen tietenkin olen kokonaankin lukenut.Ostin omaksi n.kuukausi sitten.Astiahyllyn varmaan teen ja pormestarinkaluston kaavat on jo piirretty,aika vaan on kortilla.Varmasti kokeilen muitakin ohjeita,on hyvä ja havainnollinen kirja,selkeät ohjeet ja paljon ihania kuvia.Väinölän joulun olisin kuitenkin vielä halunnut kirjaan :)

    VastaaPoista
  43. Putkiradion ja pormestarin kaluston tarvitsen. Niitä pitää kokeilla ensin.

    VastaaPoista
  44. minä en vielä omista kirjaa mutta varmasti tulen sen hankkimaan ja myös kokeilemaan ohjeita :-)

    VastaaPoista
  45. En ole vielä päässyt alkua pidemmälle, mutta nahkarepun olen tehnyt noidalleni. Ohjeet oli mukavan selkeät. Kiitokset kirjan tekemisestä! Näin me tumpulatkin voidaan tehdä paremmin onnistuneita minejä. :)

    VastaaPoista
  46. Mieheni lupasi syntymäpäivälahjaksi kirjasi, joten vielä joudun odottamaan n kolme viikkoa;( Odotan sitä kuitenkin innolla;)

    VastaaPoista
  47. Kirja hankittu, hyväksi havaittu ja moneen kertaan selattu! Ja ohjeet ovat niin selkeitä, että jopa minä jaksoin ne lukea! nm. pylly edellä puuhun menijä :)

    VastaaPoista
  48. Kirja on kaunis ja kuluu myös minulla katsellessa. Astiahyllyn olen tehnyt. Ja kun tein pirttikaluston, käytin kirjan mallia mitoituksessa, vaikka halusin ihan suoran mallin ilman kiemuroita.

    VastaaPoista
  49. Kirjasi on kaunis ja selkeä. Pidän siitä, että ohjeet ja kaavat ovat selkeitä sekä helposti muokattavissa "ommaan sisustukseen" sopivaksi. Esineiden kotoisuus myös viehättää. Olen tehnyt kirjoja ja mummonneliökiikkumaton. Reppu ja kukkapylväs ovat tekosella. Nyt kun Väinölää ei voi käydä ihastelemassa Kansallismuseossa voi palata inspiraation lähteelle kirjan ja teekupposen kanssa :)

    VastaaPoista
  50. Kirjasi on upea. Kirjassa on mukavaa, kun huoneiden esittely etenee samalla kaavalla huoneesta toiseen. Myös "kartta" talosta auttaa sijoittamaan huoneen paikalleen.Vasta perunakappa ja kirjat on kokeiltu, mutta moni ohje kutkuttaa mielessä.

    VastaaPoista
  51. Olen ollut älyttömän tyytyväinen kirjaasi! Parempaa nukkekotiaiheista kirjaa saa hakemalla hakea - ja tuskin löytää. Ihania ohjeita, upeita kuvia, upea nukkekoti, paljon inspiraatiota... Voiko kirjalta nyt muuta edes toivoa? Joka ikisellä sivulla saa huokailla ihastuksesta, ja jo kaukaa näkee, kuinka pitkiä aikoja olet uhrannut nukkekodillesi.. :)
    Olen tehnyt kirjan yksityiskohtaisilla ja selvillä ohjeilla vain jakkaran (ja yrittänyt erilaisia virkkaustöitä lopulta turhautuen.. :D), mutta inspiraatiota on siitä riittänyt moniin projekteihin!
    Suurkiitos tästä kirjasta, parempaa ei olisi voinut toivoa :)

    VastaaPoista
  52. Huoh... taitaa olla niin että joulupukki vasta kirjan minulle tuo, mutta kaverini antoi siitä minulle joitakin IHANIA ohjeita! :)

    VastaaPoista
  53. Hep hep hep! Mukaan tänne. Kokeillut olen kauan kaivatun pormestarin kaluston - tai nojatuolit vain. Homma niissä oli mutta on nukkekodin asukaskin tyytyväinen! Hyvin toimivat kaavat. Kiitos!

    VastaaPoista
  54. No kun en ole vielä saanut aikaiseksi ostaa sitä kirjaa... :/ Olen kyllä kuullut siitä niin paljon hyvää, että pakko se on hankkia. :)

    VastaaPoista
  55. Tein pormestarinkaluston oheillasi omaan nukkekotiin.
    - jaana-

    VastaaPoista
  56. Vasta perunakappa on tehty, muuten kyllä luettu ja ihasteltu ja ehdottomasti teen kyllä muutakin vielä. Ohjeet vaikuttaa kyllä luettuna selkeiltä ja helposti toteutettavilta, saa nähdä sitten miten yhteistyö sormien kanssa toimii. :D

    Harvoin mitään kirjaa tekee mieli kehua, mutta tämä on oikeasti loistava, ja taitaa olla suomalaisittain ainoa laatuaankin? Jatkoa odotellessa...

    VastaaPoista
  57. Kirjaa ei ole eikä tarvittavia työkaluja, blogisi ohjeet näyttävät hyviltä, joitakin voisi kokeilla. Olisi kiva saada kirja nukkekotiin.

    VastaaPoista
  58. Kirjaa ei itselläni ole - mutta kirjastosta sen pääsin lainaamaan ja innolla + silmät kiiluen sitä selailin..
    Aivan ihania ohjeitahan se oli pullollaan - valitettavasti vain 1:1 maailman työt ovat pitäneet niin kiireisenä, että kirja on jo pitänyt palauttaa ja jonotuksen takia pitää malttaa hetki odotella, että sen saa uudestaan :0(
    Runsauden pula iski heti kättelyssä etten vielä tiedä minkä ohjeen aikanaan ensimmäisenä toteutan, mutta monta niitä oli mitä haluaisin edes yrittää.
    Pidin TODELLA paljon, ihanan selkeät kuvat+ ohjeet ja kaikin puolin erinomainen kirja on minun vaatimaton mielipiteeni asiaan.

    Lahjatoive listalle pääsi heti (^^)

    Miniterkuin, Irina

    VastaaPoista
  59. En ole edes tiennyt kirjastasi! Wow! Mulla on nukkekoti vanhassa antiikkikaapissa. Sen rakentaminen on kestänyt jo muutaman vuoden. Lapsetkin ovat ehtineet jo kasvaa aikuisiksi melkein jokainen. Nukkekoti on siirtynyt tyttären huoneesta vapaa-ajan asunnolle.
    Muuten se on valmis, mutta alakerta puuttuu (sauna, pesuhuone, autotalli ym).t.Sini

    VastaaPoista
  60. Joulupukki toivon mukaan tuo kirjan :)

    VastaaPoista
  61. Olen kokeillut kirjasi ohjeista paria, tietysti tein Keltaisen kirjaston (vaikka vähän huoletti käyttää ihan ne kirjan liepeessä olleet, minulla ei ole väriprintteriä) ja Pormestarin kaluston sohvankin tein! Minulla ei ole työkaluja, joten oikeastaan kaikki työkaluja vaativat jutut ovat jääneet toteuttamatta. Pormestarin sohvaan käytin mdf-levyä, huonekalusahaa ja hiekkapaperia, ja tuli aika hyvä huonoista lähtökohdista huolimatta ;) Monessa ohjeessa on ollut vinkkejä, joita olen käyttänyt muuhun tekemiseen. Muutenkin käytän käsityökirjoja yleensä inspiraationlähteenä enemmän kuin suoraan sellaisenaa, ja inspiraation lähde kirjasi on todella ollut :)

    VastaaPoista
  62. Minullakin kirjasi joululahja toiveena :) Mutta tammen kultaiset kirjat mini-koossa ovat valmiina.

    VastaaPoista
  63. Ekana tein tietysti Tammen Kultaiset kirjat - käytin väriprintteriä, sillä en halunnut leikata kirjan liepeitä. Nyt työn alla on pormestarin kalusto. Mahtava opus, tykkään siitä, että siinä on monenlaisia ohjeita. Kuvia on ihana katsella.

    VastaaPoista
  64. Minultakaan ei valitettavasti vielä löydy kirjaasi. Hankintalistalla se on ehdottomasti. Ohjeet kiinnostavat kyllä, ja uskon että ovat myös kovassa käytössä kun kirjasi viimein saan. Käsillätekeminen on minulla verissä, joten ei varmaan kauaa ehtisi kirja levätä ennen kuin siitä jo jotain ohjetta kokeilisin :D Lisäksi käyttäisin kirjaa paljon inspiraationlähteenä, kuten useimpia nukkekotikirjojani.

    VastaaPoista
  65. Suunnitelmissa on tehdä ainakin pormestarin kalusto ja paljon muutakin. Ohjeet on selkeitä ja esim. koristemaalauksesta on hyvät ohjeet.

    VastaaPoista
  66. Kirja minullakin joululahja toiveena. Tekee niin kovasti mieli kirjastosta lainata, mutta odotan kunnes saan kirjan omakseni :)

    VastaaPoista
  67. Kirjaasi olen nukkisystävien luona ihaillut, onnea siitä vielä! Ihanan inspiroiva ja runsas teos on. MItään en ole suoraan ohjeiden perusteella tehnyt, vielä, mutta ideoita ja ajatuksia olen poiminut tekemiseen. Ja paljon ihan vain ihaillut ja nauttinut ru nsaista kuvista ja herkullisista miljöistä...

    Ohjeet ovat selkeät ja havainnolliset, joskin paikoin joitain hiukan haastavampia "kokeile ja revi hiuksia päästäsi - ja onnistu ja ole ylpeä" -tyyppisiä juttuja olisin paikoin kaivannut lisää (lähinnä ihailtavaksi, että tällaisiakin voisi tehdä) :)

    JOululahjatoive...
    Kaunista joulunalusajan odotusta toivottaen
    Paulakum

    VastaaPoista
  68. Olen lukenut ja ihastellut kirjaasi monen monta kertaa. Valitettavasti aikaa ei ole ollut vielä kokeilla mitään ohjeita. Ohjeet näyttävät kyllä niin selkeiltä, että varmasti niillä onnistuu. Kiitos Hienosta kirjasta!

    VastaaPoista
  69. Olen iloinnut kirjasta ja ohjeista ja siitä mitä olen saanut avullasi aikaiseksi. Kuviosahani ei ole laadukkain mahdollinen, mutta pakko oli päästä kokeilemaan puusohvaa kiekuroineen. Monta yritystä ja epäonnistumista, mutta vihdoin onnistuminenkin. Myös kirstun olen tehnyt ja astiakaapin sekä pilkkonut kaavoista ja puusta osia muihinkin juttuihin.

    Kiitos Maria, kirjasi tekeminen on ollut kulttuuriteko, josta suomalaiset ammentavat pitkään. Oletko harkinnut jo kirjan kääntämistä englanniksi ja sen myötä kansainvälisiä markkinoita?

    VastaaPoista
  70. Kiitos Maria hyvästä ja erittäin idearikkaasta kirjasta!
    Kirja löytyy, mutta vielä en ole sieltä ehtinyt yhtään ohjetta toteuttamaan.
    Kirjasi myötä on vaan tullut himo kaikenlaisille työkaluille, joille olisi kyllä runsaasti käyttöä talon remontoimisessa.

    VastaaPoista
  71. Uskomattoman hyvä kirja (ja blogi). Kirjaston mokomat vaan halusivat sen takaisin..=( Kirjasta olen hakenut inspiraatiota, vähän lähti näillä taidoilla ja käsisahalla hankalan puolelle kun vanerista aloitin. Innostuin myös neulahuovuttamaan kissoja, jossain kuvissa vilahtaa. Blogin ohjeilla tein vetokärryjä.

    VastaaPoista