Lukijat

maanantai 20. tammikuuta 2014

Arvonta

Uutta kirjaa odotellessa, laitetaan pystyyn arvonta. :)

Arvotaan siis täällä blogissa yksi Nukkekoti Väinölän vuosi -kirja. 

Osallistut kommentoimalla tätä blogipostausta. 

Kerro, mikä on sinun lempivuodenaikasi? Miksi juuri se?

Kirjan sisältöön voi tutustua täällä:
Postitan kirjan voittajalle heti kun saan kirjat käsiini!
Aikaa kommenttien jättämiseen on 12.2. asti.


122 kommenttia:

 1. Paras vuodenaika on syksy! Saa käpertyä tuolin syliin, tehdä jotain kässyä ja kuunnella syksyn vihmontaa. Syksy on hyvä aika aloittaa uusi harrastus.

  Mukana ihanan kirjan arvonnassa.

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti kevään loppu tai kesä. Silloin on lämmintä ja aurinkoista, ja valoisaa!

  VastaaPoista
 3. Minulle rakkain vuodenaika on kesä ja vielä pohjoisen kesä erityisesti. Vietän paljon kesällä aikaa Kuusamossa ja Itä-Lapissa, joissa molemmissa on todella kaunista! Se valo on jotain aivan huikeaa!

  VastaaPoista
 4. Mun vastaus on sama kuin Iidan: loppukevät ja alkukesä: lämmintä, aurinkoa ja valoa!

  VastaaPoista
 5. Ihana on kun huomaa, että nyt se kevät oikeesti on alkanut ja päästään alkukesään. Alkukesällä ollaan vielä kesän kauniiden ilmojen toivoa täynnä ja puutarhalta ostetut kesäkukat ovat hyvästi hengissä. Voikukat ovat kauniin keltaisia, eikä niiden laskuvarjot ole vielä lähteneet lentoon ja varsinkaan laskeutuneet. Kesälomakin on todennäköisesti vielä edessä päin. Vastaus taitaa olla siis alkukesä. :)

  VastaaPoista
 6. Kesä. On valoa ja lämpöä. Koko ajan on jotain mielekästä tekemistä ja ulkona tarkenee. Ihanaa!

  VastaaPoista
 7. Kaikki vuodenajat ovat omalla tavallaan parhaita: kevään valo ja raikas vihreä valtaa luonnon, kesän lämpö ja aurinko, syksyn värit ja raikas omenan tuoksu ilmassa, talvella saa ihailla huikaisevan kaunista lumisena ja jäisenä kimaltavaa maisemaa. Mutta jos valita täytyy niin: "Aa kesän lapsi kun oon. Aa villi luonteeni on. Aa kesän mä oon. Aa poissa huoleni on." ;)

  VastaaPoista
 8. Härkä rakastaa itserakkaasti kevättä. Saan energiaa silloin luonnosta ja esim. nukkistelussa talven pimeimpään aikaan keskenjääneet räpellykset tuppaavat jopa valmistumaan.

  VastaaPoista
 9. Kevät ja kesä. Ihan edottomat aurinkoineen ja lämpöineen. Helsingin pakkasissa en ole ollenkaan parhaimmillani. Luonnon herääminen ja siellä samoileminen hivelee ja hyväilee niin kehoa kuin mieltäkin.

  VastaaPoista
 10. Rakastan lämpöä ja aurinkoa, siispä kesä taitaa olla se ykkös vuodenaika. Kevät ja syksy hyvinä kakkosena ihanine väreineen ja luovuuden lähteitä täynnä. Tällaisesta talvesta en pidä, kun ei ole lunta kunnolla ja on ollut kovin piemeää. Olen oppinut pukeutumaan lämpöisesti, joten normaalisti talvikin on oikein miellyttävä vuodenaika. :)

  VastaaPoista
 11. Oi mikä herkkuarvonta!
  Minun vuodenaikani on ehdottomasti kesä, silloin on valoisaa, lämmintä ja ehdin + näen tehdä parhaiten nukkekotiini pikkuisia tarvikkeita.

  VastaaPoista
 12. Kesä! Kesällä voi pitää ovia auki myöhään iltaan asti. Ravata lasten kanssa sisään ja ulos ilman pukemisen "tuskaa". Olla koko päivän vaan pihalla ja puuhailla kaikkea kivaa. Kesällä myös ruokaillaan usein ulkona.

  VastaaPoista
 13. Minulle kevät on eloon heräämisen aikaa, kukkien ja muiden kasvien heräämistä ihmetellen.

  VastaaPoista
 14. Oinas-ihmisenä kevät, mutta myös alkukesä! Lämmön lisääntyminen, luonnon puhkeaminen kukkaan, tuore vihreys, ruohon tuoksu, ihanat värit.

  VastaaPoista
 15. Kesä juhannuksen jälkeen on ehdottomasti suosikkini, koska silloin on lämmintä eivätkä mitkään allergiat enää vaivaa. Ihan parasta aikaa!

  VastaaPoista
 16. Kevät on ehdottomasti tämän tytön suosikki vuodenaika!! Kärsin syksyisin ja talvisin kaamosmasennuksesta ja talven tullen sairastun aina todella pahoihin keuhkoputkentulehduksiin ja monesti jopa keuhkokuumeisiin!! Mutta kevään tullen olo alkaa helpottuun ja mielikin tuntuu kirkastuvan samaa tahtia luonnon herätessä jälleen eloon!!:) kevään ihanaa tuoksua ei voita mikään!!^^

  VastaaPoista
 17. Kevät,kun aurinko alkaa paistamaan ja ruoho kasvamaan <3
  Tykätään lasten kanssa hyppiä vesilätäköissä ja tehdä lätäköille puro uomia ^_^

  VastaaPoista
 18. Onnea on asua maassa jossa on 4 vuoden aikaa ! Tämä talvi on ollut erikoisen lämmin...nyt ihana nauttia tästä oikesta pakkasesta ( -26 :D ) . Sisällä saa hyvällä omalla tunnolla askarralla ja tuunailla...milloin mitäkin. Mutta kyllä se on kevät jota kaipaan...valon ja auringon määrä on niin pieni. Maaliskuun lapsena, on alku kevät talvi minulle ergisoitumisen aikaa!

  Ispiroivaa talvea :)

  VastaaPoista
 19. Kaikkia vuodenaikoja odottaa tulevaksi....mutta parasta on kevät, kun luonto alkaa taas elää ja siinä samalla itsekin herää talviunesta. Kyllä kevään ensimmäiset puronsolinat, pajunkissat, leskenlehdet......voi sitä ihanuutta taas... Niin ja onnea uudelle

  VastaaPoista
 20. Ihana arvonta! Mun täytyy vähän aikaa miettiä syksyn ja kevään väliltä, mutta ehkä kevät ainakin tällä hetkellä tuntuu parhaimmalta vuodenajalta. Silloin alkaa elämä helpottaa, ei tarvi lapsia pukea niin kauheesti ulos mennessä, valo lisääntyy huimasti ja mielialakin kohenee auringon valon myötä :D

  VastaaPoista
 21. Pidän syksyn tunnelmasta,siitä kun istuu sisällä kynttilänvalossa vilttiin käpertyneenä silloin kun ulkona on pimeää ja märkää!

  VastaaPoista
 22. Minä tykkään kun on selvästi jokin tietty vuoden aika. Vuoden kulku tuo oman vaihtelun ja kokemisen ilon. Keväällä on ihanaa kun valo lisääntyy ja kaikki heräävät luonnossa. Kesä on rentoilua ja lämpöä, syksy on ruskaa ja alkaa hämäryys. Talvi on kaunis kun on lumi ja pakkanen kotona kynttilänvaloja.

  VastaaPoista
 23. Hi Mary! I hope to have a chance to enter to the giveaway.
  I like the spring. Whole town is more enjoyable with the return of the rains, since winter is very dry. The air gets purified and colorful flowers makes me more optimistic about life, I am sure all worth it.
  Good luck to all participants.

  Hugs.

  VastaaPoista
 24. Talvi on minusta kaunista vuoden aikaa puut ovat kuurassa ja on lunta.. Ja aurinko alkaa pikku hiljaa heräilemään keväseen.. Pakkanenkaan ei minua haitta pitää vaan pukea kunnolla. Ihana arvonta :)

  VastaaPoista
 25. Lempivuodenaikani on syksy, koska puissa on silloin upeimmat värit ja satokauden jälkeen kaapit ovat täynnänsä herkkuja.

  VastaaPoista
 26. Kesä!ehdottomasti!ei tarvitse vetää toppavaatteita päälle laittaa vaan shortsit ja t-paita,muutenkin on niin lämmin kiva käydä uimassa,syödä jäätelöä,voih tulee hirveä ikävä kesää kun näitä kaikkia asioita laatii:)

  VastaaPoista
 27. Kevät. Koska silloin ilmassa tuoksuu raikas kesän alku. Ilmassa tuoksuu kukat, se kun jää sulaa ja hiekka ja kaikki on juuri puhkeamassa kukkaan. :)

  VastaaPoista
 28. Ehdottomasti kevät! Ihanaa kun aurinko alkaa pikkuhiljaa lämmittää ja jalkakäytävät sulaa, sitä on aina keväisin täynnä energiaa ja hyvällä tuulella :) ja kesä vasta edessä!

  VastaaPoista
 29. Tykkään kevästä kun kaikki herää ja syntyy uudestaan,saa voimia seuravan kevään asti ,mutta lempivuodenaika on syksy,värikkyys,tuuli ulvomassa ikkunan takaa, pimeys, huoneen lämpö ja kynttilävalo .

  VastaaPoista
 30. Kesä. Ehdottomasti. Kerrospukeutumisesta huolimatta en tarkene muuhun vuoden aikaan. Ympärivuorokautinen valo ja mahdollisuudet ulkoilla ja tehdä asioita aivan mahtavat.

  VastaaPoista
 31. Kesä! Ehdottomasti! Oitkä, kuuma kesä! Saa olla paljain varpain ja tuntea tuulien tuiverrus iholla!

  VastaaPoista
 32. Loppukesästä syksyyn on parasta aikaa. Maa antaa satoa, pääsee säilömään ihania makuja talveksi. Nyt parasta aikaa syön voileipäkeksillä lakkahilloa ja omenavispipuuro odottaa vatkausta. Viime syksyn satoa!

  VastaaPoista
 33. Kevät. Luonto alkaa heräämään, pääsee kasvattamaan taimia ja suunnittelemaan uusia istutuksia puutarhaan.

  VastaaPoista
 34. KESÄ! mitä kuumempi ja vähempi päällä sitä parempi , aurinko, helle ja hiki <3

  VastaaPoista
 35. Minusta on hienoa, että meillä on niin selkeästi neljä hyvin erilaista vuodenaikaa. Pidän niistä kaikista. Lempparini on silti kevät - alkukesä ;-)

  VastaaPoista
 36. Talvi!Lumi muuttaa kaiken niin kauniiksi!Ihana näky kun aurinko paistaa lumisiin puun oksiin ja ne säihkyvät!Lumisadetta on aivan ihana katsella!!Myös syksy on ihana vuodenaika,koska silloin näkee paljon ihania värejä!

  VastaaPoista
 37. Minä haluan nauttia aina siitä vuodenajasta joka on käsillä. Jokaiseen liittyy aina jotain erityistä mitä voi tehdä, vaikea niitä on laittaa järjestykseen. Minusta me ollaan onnekkaita kun meillä on kaikki neljä kaunista vuodenaikaa :o)

  VastaaPoista
 38. No minä aina talvella manaan, että kun on pakkasta ja ois jo kesä! Keväällä manaan että aurinko häikäsee ja on päänsärky, sulais tuo lumi nyt nopeesti! Kesällä innostuneena kirmaan avojaloin pihalle hyvä, että maa on sulanut ja saan flunssan. Pohjosessa ollessa kauheita paukamia kun itikat pistää ja kuumalla hiki valuu... Taas manataan, että ei tämäkään kiva ole, olis jo syksy! Syksyllä sitten ikävöin kesää ja käperryn viltin alle kuuman juoman, koiran ja kaukosäätimien kanssa. Ehkä se sitten on se syksy! :-)

  VastaaPoista
 39. Paras vuodenaika on kevät! Kasvua kaikkialla: kiihkeää, kaunista.Linnut tulevat etelästä - täyttävät laulullaan metsän, kotipihan ja huoneet, puutarha kutsuu rapsuttamaan.

  VastaaPoista
 40. Paras vuodenaika on se kun on meneillään! Kevät ja kesä kuitenkin mieluisimmat koska silloin pääsee puutarhaan töihin.

  VastaaPoista
 41. Kevät on suosikkivodenaikani. Kauniin mutta pitkän talven jälkeen on ihanaa kun kaikki alkaa taas kasvaa. Silloin pääsen puutarhatöihin, odotan jo milloin liljapenkistä pilkistää uusia alkuja. Keväisen koivumetsän vihreys on ainutlaatuista vihreää!

  Kaikissa vuodenajoissa on puolensa, talvi on luovin aikani Tänä talvena olen tehnyt nukkekotiinkin taimilaatikoita odottamaan kevättä =D

  VastaaPoista
 42. Kevät ehdottomasti. En tiedä mitään niin ihanaa kuin muuttolinnut ja pesiään rakentavat emolinnut. :) Intohimoni on tehdä linnunpönttöjä kaikista laudoista mitä mieheni jäljiltä löydän. ;)

  VastaaPoista
 43. Wau miten ihana Arvonta
  Paras vuodenaika on yleensä se jota eletään juuri, mutta ihan Oikeesti paras taitaa olla loppukevät, kesä ja alkusyksy! Valoisuus, lämpö, ilman väreily ja tuoksut ovat silloin ne huippputekijät
  :)

  VastaaPoista
 44. Tykkään kirkkaasta talvipäivästä. Voi olla kotona lämpimässä ja tehdä kaikkea ihanaa.

  VastaaPoista
 45. No mukana ollaan ehdottomasti! :) Lempivuodenaikani on loppukesä. Tykkään lämpimästä säästä ja siitä, ettei vaatetta tarvitse pukea ihan mahdottomasti. Loppukesässä on vielä se plussaa, että sääsket alkavat harventaa silloin jo rivejään :)

  VastaaPoista
 46. Mukaan tahdon ehdottomasti - kumpa vaan onnikin osuisi matkaan..
  Lempivuodenaikaani on.. Voi, ompa vaikeeta - periaatteessa rakastan kesää, mutta vain kun ei ole liian kuuma eikä sateesta.. Toisaalta taas alku syksy kun alkaa ruskanvärejä huomaamaan ja pääsöö marjamettään (^ ^) - se on melkeen fifty-fifty nuien kaa.. Kyllä se kesä taitaa kuitennii karvan mitalla voittaa =0}
  Miniterkuin, Irina

  VastaaPoista
 47. Pidän eniten talvesta, hyväksi kakkoseksi kirii kyllä kevät! Valkeat maisemat ja joulu - mikäs sen parempaa. Myönnettäköön, että kylmyys hieman tätäkin mielipidettä horjuttaa, mutta kyllä se talven kauneus vuodenajan voittoon ajaa ;)

  Miharu

  VastaaPoista
 48. Pakko kommentoida vaikka koskaan en mitään arvonnoissa voitakkaan! Lempi vuoden aika ehdottomasti kevät ja syystä että valoa alkaa riittää mini käsitöiden tekemiseen paremmin. Kovasti nimittäin hippuiluttaa saaja valmiiksi yksi matto jonka olen aloittanut tammikuulla 2009 :)

  VastaaPoista
 49. Paras vuoden aika on talvi :)
  Rakastan sinistä hetkeä, vaikka sininen ei kuulu lempiväreihini. Myös kuutamo ja vasta sataneen pakkaslumen narskuminen kengän alla on tosi ihanaa <3

  VastaaPoista
 50. Syksy, talvi ja kevät ovat ritirinnan. Kesä on toki kaunista, mutta mun melankoliselle luonteelle liian pursuava. Talven hiljaisuus on ehkä sitä parasta , syksyn kanssa.

  VastaaPoista
 51. Kyllä lempivuodenaikani on kevät ja sitten se alkukesä. Silloin luontokin on kukkeimmillaan ja siellä näkyy loputon määrä vihreän eri sävyjä sekä runsaasti värikkäitä kukkia. Ja kiitos, osallistun tietysti mielelläni tähän arvontaan.

  VastaaPoista
 52. Kyllä se kesä on. Pitkällä kesälomalla on aikaa puuhaila kaikenlaista ja valoa riittää pitkään.

  VastaaPoista
 53. Minäkin kuulun kesäihmisiin: pidän lämmöstä, merestä, hiekkarannasta, kesähameista ja luonnosta :)

  Ps. Laita voittajan julkaisuun vastausten jakauma eli mikä vuodenaika oli suosituin ;)

  VastaaPoista
 54. Minun lempivuodenaikani on syksy, koska pidän siitä, miten luonto värjäytyy upeaan loistoonsa. :)

  - E

  VastaaPoista
 55. la primavera, es el renacer de todo...

  VastaaPoista
 56. Alkusyksy, kun saa kaivaa esiin kaiken pehmeän ja villaisen, luonto on kauneimmillaan ja lomailuista pääsee takaisin opiskeluihin ja rutiineihin :)

  VastaaPoista
 57. Ehdottomasti kevat! Silloin on aina tunne, kuin itsekin heräisi talviunesta. Lumet sulaa, narsissit puhkeavat kukkaan, luonto rupeaa vihertämään ja se ihana valoisuus talven jälkeen saa mielen niin keveäksi.

  VastaaPoista
 58. Kaikki vuodenajat ovat kauniita sekä inspiroivia ja jouluihmiselle tietysti joulu. Mutta kaikista inspiroivinta näpräys/ nukkistelu aikaa minulle on kevät, kun luonnon mukana tuntuu itsekkin heräävänsä. Lumen alta paljastuneelle korkille, korunosalle yms on vain PAKKO tehdä jotain :)

  VastaaPoista
 59. Kevättä kohti ollaan menossa. KOhta se sieltä tulee valon ihmeineen.

  VastaaPoista
 60. Alkukesä on parasta aikaa. Silloin saa ihailla kaiken uuden kasvua ja kaikki on vielä vihreää ja vehreää. Silloin olen täynnä energiaa kylvämään, istuttamaan, tekemään uutta pihaan ym.

  VastaaPoista
 61. Syksy on paras. Pidän sen värikkäästä osasta.

  VastaaPoista
 62. Kaikissa vuodenajoissa on ihanat puolensa, kauhean vaikea valita yksi! Nyt kun katson keittiön ikkunasta ulos tuota ihanaa talvimaisemaa, niin täytyy valita talvi. Tunnin päästä saatan olla sitä mieltä, että kesä ;)

  VastaaPoista
 63. Olen oikeastaan "uusi vuodenaika"-ihminen, nautin vuodenaijan vaihtumisesta seuraavaan. :D Mutta ehkä kesä kuitenkin, olen selvästi aurinkoenergialla toimiva ja saan kesäisin paljon enemmän tehtyä ja ideoitua kuin pimeänä kautena.

  VastaaPoista
 64. Kyllä se varmaan kesä on! Vaikka joka vuodenajassa on omat ihanuutensa...

  VastaaPoista
 65. Talvi ehdottomasti parasta vuodenaikaa. Saa hyvällä syyllä jäädä sisälle lämpöisen takkatulen ääreen näpertelemään jotain uutta nukkekotiin. Jokaisessa vuodenajassa on oma viehätyksensä kuitenkin.
  Uutta kirjaa inolla odotellen... :)

  VastaaPoista
 66. Mahtava arvonta! Kesä on minulle parasta aikaa, on lämmintä, valoa ja kaikki on niin kaunista!

  VastaaPoista
 67. Kevät! Se on uudenluomisen ja inspiraation aikaa. Ja kasvun seuraamista.

  VastaaPoista
 68. Lempivuodenaikani on kesä. Silloin on lämmintä ja saa syödä mansikoita.

  VastaaPoista
 69. Kesä tottakai! Valoa, lämpöä ja aurinkoa ei voita mikään.

  VastaaPoista
 70. Kesä! Aurinko, valo, lämpö, kesäkengät, mansikat, kesäkukat, vastaleikattu nurmikko, meri, rantakalliot, herneet, mustikat...

  VastaaPoista
 71. KESÄ. Kärpäsineen kaikkineen. Pääsee pihaan ja on valoa.
  Masennuskin laantuu valon voimalla.

  VastaaPoista
 72. Syksy, koska silloin on niin kauniin näköistä ulkona ja se tuskallisen pitkältä siinävaiheessa tuntunut kesäloma loppuu ja saa palata taas koulunpenkille :D

  VastaaPoista
 73. KESÄ! Vaikka oikeasti pidän jokaisesta vuodenajasta. Jokaisesta löytyy jotain ihanaa :) Kesä kuitenkin siksi, koska se on lyhin ja sitä jää AINA ikävä. Myös lämpö, valo ja arjen helppous puoltavat kesän valitsemista :D (Ja onhan syntymäpäivänikin kesällä, vaikka toisaalta "näin vanhana" niitä päiviä tulisi jo välttää!) ;D

  VastaaPoista
 74. Minä tykkään syksystä, ja olisi ihana saada tuollainen kirja.

  VastaaPoista
 75. Wonderful! Would love to win your book even if I dont understand finnish.

  Have a great day! Lena!

  VastaaPoista
 76. I would love to win your new book =) I love the first one, even do I cant read Finish ;)
  I always thought Summer was my favourite season, with time of vacations =) and I love it hot, so I can go for a swim or just enjoy the heat. =) But since I got a daughter I love spring more and more, its nice to walk outside and look at all the flowers coming up =)
  Hannah

  VastaaPoista
 77. Kesä on ehdottomasti paras. Vaikka pidän sisällä hämärästä, haluan ulos mennessä nähdä auringon ja haluan, että siellä on valoisaa. En myöskään pidä kylmästä ilmasta ja on ihanaa, kun kesällä ei tarvitse laittaa montaa kerrosta vaatetta päälle voidakseen mennä ulos. :)

  VastaaPoista
 78. Kesä ehdottomasti! Rakastan lämpöä ja niitä värejä jotka kesällä luonnossa on. Loma on varmasti myös suuri vaikuttaja tähän! ;)

  jelena.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 79. Kesä on paras, koska silloin on lämmintä ja on loma. :-)

  VastaaPoista
 80. Kevät on paras - olen syntynyt keväällä ja nyt jo mennään vauhdilla kevättä kohti :)

  VastaaPoista
 81. Syksy, ei ole vielä kylmä, luonto on kaunis, harrastusten ja uudistumisen aikaa <3
  kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 82. Syksy ompi lempi vuodenaikani. Olen itse loppuelokuun lapsi. Pidän luonnon väreistä syksyisin.
  niinaniskanen@gmail.com http://www.pumpuliinanminit.blogspot.com

  VastaaPoista
 83. Kevät on lempivuodenaikani. Olen syntynyt keväällä ja on ihanaa kun alkaa olemaan valoisaa ja lämmintä pitkän kylmän talven jälkeen :)

  VastaaPoista
 84. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 85. Kyllähän parasta aikaa on kesä, saa olla vähilllä vaatteilla, ei palele, voi uida meressä. Eli kesä on paras vuoden aika!

  VastaaPoista
 86. Kevät on paras vuodenaika, koska luonto herää eloon <3

  VastaaPoista
 87. Kevät on paras. Luonnon värit tulevat upeasti esiin. ;)

  VastaaPoista
 88. Hi Maria! I´m also very curious for your book :D If I have to choose between seasons, spring might be my favourite. When grass and leaves have this special green and the scent of lilacs is in the air...and when it is so nice to go barfoot as grass is still so soft :D
  Greetings, Sandra

  VastaaPoista
 89. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 90. Ehdottomasti kesä! Alan odottaa sitä jo syksyllä! Aurinko on suuri rakkauteni!

  VastaaPoista
 91. Mielestäni paras vuodenaika on kevät, koska silloin saa nauttia ensimmäisistä auringonsäteistä ja lämmöstä. Silloin lumikin sulaa pois eikä kaupassa tarvitse olla paksu talvitakki päällä ja läkähtyä kuumuuteen. Myös ensimmäiset kukat puskevat mullan alta ihanissa väreissään ja kauniin kirkkaan vihreät puiden lehdetkin näyttävät niin ihanilta. Keväällä luonto herää eloon!

  VastaaPoista
 92. Ehottomasti kesä!!! Silloin on lämmintä ja loma <3 Sadepäivinä on ihana terassilla tehä nukkisjuttuja <3

  VastaaPoista
 93. Kevät, luonto alkaa taas elää ja tulee päiviä jolloin ei enää tarvitse sulloutua miljooniin vaatekappaleisiin että tarkenisi. :)

  VastaaPoista
 94. Syksyn lapsena ehdottomasti pidän eniten syksystä. Luonnon värit ja luonnon asettuminen lepoon viehättää. :)

  VastaaPoista
 95. Syksy on mielestäni parasta vuodenaikaa. Luonto on kauniin värinen ja kevään kylvö uurastukset palkitaan.

  VastaaPoista
 96. Paras vuodenaika mielestäni on kevät. Auriko lämmittää mukavasti talven jälkeen. Maasta alkaa nousta uutta kasvustoa kirkkain, puhtain värein ja on jännittävää nähdä, ovatko edelliskeväänä istutetut kirsikkapuut kestäneet talven pakkaset. On ihana istua syntymäkotini, jonka paikalla on nyt uusi vapaa-ajan asuntoni, terassin portailla ja tehdä suunnitelmia tulevan kesäkauden puuhasteluihin. Kevät ja pienten lapsenlasten kesäisten vierailujen odotus piristää mieltä. .

  VastaaPoista
 97. Kevät, koska kevään tuoksu on niin ihana <3 maa paljastuu taas lumen alta ja lehdet puhkeavat puihin. Ja olen syntynyt keväällä :)

  VastaaPoista
 98. Ennen olin vakaasti sitä mieltä, että talvi on minulle sopivin vuodenaika, mutta kyllä nyt alkaa tuntua siltä että kallistun sittenkin enemmän kesän kannalle. Vaikka silloin onkin kuuma, rakastan kesäistä sadetta, hameiden ja mekkojen käyttämistä ilman paleltumista, tuulen huminaa vihreissä oksistoissa, ruohoa varpaiden välissä, laineiden liplatusta rantakiviin... Maaseudun kesä on kaunis, niin se vain on.

  VastaaPoista
 99. Jokainen vuodenaika on omalla tavallaan ihana ja kaunis, mutta jos yksi on vaöittava, on se alkukessä. Aurinko, vaaleanvihreä koivumetsä, kukkivat sireenipensaat ja poutapilvet sinisellä taivaalla...sitä odotan!
  kata.lammervo@gmail.com  VastaaPoista
 100. Kevät.... ihanaa uudelleen syntymisen aikaa :o)

  VastaaPoista
 101. Oih! Tykkään vaihtelusta joten kaikki vuodenajat on rakkaita tavallaan. Jos pitää valita niin eniten tykkään syksystä. Kauniit värit ja ihanat uudet asiat alkaa aina syksyllä. Silloin saa jo ruveta odottamaan joulua ja alkaa nauttimaan pimenevistä illoista kynttilän valossa :)

  VastaaPoista
 102. Kevät - uuden elämän ihmettelemisestä ja hennon vihreästä väristä ei voi koskaan saada kylläkseen!

  VastaaPoista
 103. Nämä sun nukkekotijutut on aivan mahtavia, kumpa joskus yltäis samaan =)

  VastaaPoista
 104. Kesähän se, varsinkin alkukesä, loma - ja minijuttuja voi tehdä ulkonakin!

  VastaaPoista
 105. osallistun tietenkin!oikeastaan kevät..silloin kuulee linnun viserrystä ja pääsee juoksee, ihmettelee kaikkea ihanaa joka putkahtaa eloon

  VastaaPoista
 106. Hei. Minun lempivuodenaika on ehdottomasti kevät. Ihania tuoksuja, linnunlaulua, hempeä vihreää, uutta elämää ja ihanaa valoa. Ja lämpöä tietysti.

  VastaaPoista
 107. Minun lempivuodenaikani on kesä. Asun järven rannalla, joten melkeempä aina kesällä, oli sää mikä tahansa, käyn uimassa, joka onkin lempipuuhaani. Kesällä saa pukeutua kevyesti ilman ajatuksia, että tarkenenkohan minä, kuvaamiseen saa inspiraatiota ja silloin koen olevani aina pirteämpi ja onnellisempi.
  kreeta36@gmail.com

  VastaaPoista
 108. Syksy. Jotenkin lempeä vuodenaika.

  VastaaPoista
 109. Talvi. Rauhallista aikaa ja voi rentoutua ja harrastella ilman tarvetta olla puutarhassa, remonttitöissä ja kotihommissa yhtä aikaa.

  VastaaPoista
 110. SYKSY - luonto antaa meille ihailtavaksi kauniit värinsä. Kaikki rauhoittuu ja pimenevät illat kietovat turvalliseen syleilyyn.

  VastaaPoista
 111. Keväässä on mukavia puolia. Se kuinka lumen alta paljastuva maa tuoksuu ja ensimmäiset kukkaset. Mutta lemppari on silti kesä. Olen niin vilukissa, että aina sais olla lämmintä ^^ Ja nurmikko jalkojen alla :D

  VastaaPoista
 112. Kesä. Pitäähän siitä nauttia, kun niin lyhyt Suomessa on.

  teekoo81(ät)gmail.com

  VastaaPoista
 113. Moi Maria! I cannot understand Finish but I'm sure that Pirkko could help me if I have any trouble :)
  I love Spring, specially because here is the better season. Not too hot, with all the orange and lemon trees covered with blossoms, with a special fragrance everywhere, with blue and clear sky, when we have our local Holidays (Semana Santa and Feria). Everybody says that Sevilla has a special color in Spring :)
  Hugs!!!

  VastaaPoista
 114. Syksystä tykkään minä. Kauniit värit luonnossa, on aikaa lukea sisällä lämpimässä...
  isontalonpoikii@gmail.com

  VastaaPoista
 115. Syksy, kun tulee kirpeät ensimmäiset pakkaset. Lehdet rahisee jalkojen alla ja on jo pimeää!

  VastaaPoista
 116. Syksy, kun tulee kirpeät ensimmäiset pakkaset. Lehdet rahisee jalkojen alla ja on jo pimeää!

  VastaaPoista
 117. Minunkin suosikkivuodenaikani on syksy yksinkertaisesti sen punaisten, keltaisten ja oranssien värien ansiosta. Talvikin on kaunis silloin, kun puut ovat kuurassa, mutta silloin on niin kylmää, että kyllä syksy täytyy nostaa etusijalle.

  VastaaPoista
 118. KESÄ!! Aurinkoa ja lämmintä,eikä kesäsadekkaan haittaa :))
  Ihanalta kirjasi näyttää!

  VastaaPoista
 119. Kevät on ihaninta aikaa, luonto herää ja alkaa kasvun ihme. Odotan innolla ensimmäisiä avautuvia kukkia, muuttolintujen paluuta ja ilman raikkautta...

  VastaaPoista