Lukijat

maanantai 15. syyskuuta 2014

Hankintoja

Ostin massailukäyttöön Lidl:stä uunin. Katsotaan sitten toimiiko tässä käytössä, kerran olemme kursseilla tällaisella saaneet pikkasen tummia paistoksia aikaan.. siispä nyt siitä viisastuneena kokeilen uunilämpömittarin avulla.

 
 Löysin myös tällaisia suklaamuotteja Habitare messuilta Articman osastolta.  
Muotti on silikonia ja kestää uunin. Näillä pitää testata tehdä pikkuisia kuivakakkuja. Hiukan on isompi kuin aiemmin käyttämäni muotti, mutta ei paljoa.

 

 5 kommenttia:

 1. no nyt on eka lämpötilatesti uunilla tehty, ihan ei pidä paikkaansa.. voi höh! tässä on minimi 100 astetta ja uunilämpömittarilla mitattuna tuo 100 astetta on todellisuudessa 150 astetta, ei kestä massat sellaista lämpötilaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika paha noin suuri heitto. Eikö näissä ole mitään laadunvalvontaa?

   Poista
 2. Harmi, että lämpötila heittää noin pahasti! Ehdin jo innostua, että tuollainen meillekkin. Kakkuvuoat ovat kuitenkin kauniita :)

  VastaaPoista
 3. Hei Maria! Olipas tosi kiva nähdä messuilla! Kivat nuo löytämäsi kakkumuotit. Yritin katsella, mutta eipäs osunut silmiini. Jotain miniä kuitenkin lähti mukaan ja mm. elitarviketussit 1:1 koossa meidän pienelle (11v) leipurille.

  VastaaPoista
 4. Ai sata astetta oli minimi? Harmillista, sittenhän uunia ei saa edes säädettyä oikeaan lämpötilaan kun noin paljon heittää :( Muotit näyttävät kuitenkin jänniltä. Kiitos oikein kivasta postauksesta pitkästä aikaa, jatka tätä rataa!

  VastaaPoista