Lukijat

maanantai 23. helmikuuta 2015

Ranskanleipää

Täällä ollaan melkein koko perheen voimin sairastettu influenssaa ja olo on tällä äidillä nyt kyllä niin ventti... puhua en oikein voi, pitkällään ei voi olla, liikkuminen ottaa henkeen.. voi astma sentään!

Jos jotakin positiivista pitää sairastelusta hakea, on kortisoni ja antibioottikuuri tehneet tehtävänsä ja käteni, jotka normaalisti talvisin ovat aina haavoilla, ovat nyt haavattomat, joten päätin kerrankin kokeilla massailua ilman niitä iänikuisia inhottavia hanskoja, joiden syövereihin aina kaikki massat jumittuvat.

Tässä nyt sitten testissä ranskanleipää.. 

9 kommenttia:

 1. Syötävän herkullisen näköisiä!

  VastaaPoista
 2. Maistuisi! Ihan saman näköisiä kuin ne ihanat rapeakuoriset ranskanleivät vanhoina hyvinä aikoina.

  VastaaPoista
 3. Juuri tuollaisia ranskiksia oli lapsuudessa ja kouluaikoina. Voita vain tuoreen viipaleen päälle ja mitään sen herkullisempaa emme tienneet. Ja nyt löysin yhtenä päivänä Lidlistä vaalean sämpylän, joka maistuu voin kanssa IHAN SAMALTA kuin lapsuuden ranskis! Upea saavutus tuo ihanan näköinen leipä!

  VastaaPoista
 4. Es perfecto,tanto el exterior como el interior,se ve crujiente y delicioso!!!
  Besos.

  VastaaPoista
 5. Upea rankis! Todella aito tekstuuri.. Melkein voisi napata palan tuosta tietokoneruudun kautta ja haukata palan niin, että rapean kuoren muruset tipahtelisivat syliin :-) ! Voimia sinne ja pikaista paranemista <3 !

  VastaaPoista
 6. Hi Mary! I think that your bread is Fabulous and I would enjoy taking a bite out of any of those slices that you have already cut;.... yes please and Thank You! :D

  and I am very glad that you are feeling better!

  elizabeth

  VastaaPoista