Lukijat

tiistai 3. maaliskuuta 2015

Nukkekoti Väinölän Joulu

Ensi Heinäkuussa ilmestyy uusi kirjani, Nukkekoti Väinölän Joulu.

Täällä ollaan vielä kovasti kirjantekopuuhissa ja joulutunnelmissa, mutta kerro minulle, mikä on Sinun Joulussasi tärkeää? Jokin tietty joulukoriste? Jouluherkut? Tuoksut? Teetkö lahjat itse?

http://www.kirja.fi/kirja/maria-malmstrom/nukkekoti-vainolan-joulu/9789513184384/


Täältä pääset jo kurkistamaan kirjan sisältöön:

11 kommenttia:

 1. Onpa hieno kirja tulossa. Tuskin malttaa odottaa.

  VastaaPoista
 2. Upea kirja taas tulossa.
  Minun jouluni alkaa joulukorttien tekemisellä ja se on nykyään minulle se tärkein juttu nukkekodin joulun valmistelun lisäksi.

  VastaaPoista
 3. Onnea uuden kirjan tekemisestä! Hieno kirja tulossa..
  Minun jouluni alkaa jo Tammikuussa...ostelen pikkuhiljaa vuoden kuluessa jokaiselle lähimmälle jotain!
  Tänä vuonna tein ekat ostokset Tammikuussa!
  Korttien suunnitteleminen on varmaan syystalvipuolella ensimmäinen asia. Sen lisäksi kynttilät ja joulumusiikki tulevat jossain vaiheessa marraskuussa. :)

  VastaaPoista
 4. Hyvä Maria!!!! Jaksaa, jaksaa... <3. Kylläpä oli kauniit maistiaiskuvat tuolla linkin takana. Tuolla on jo monta tärkeää joulun elementtiä. Minä teen makeisia leipomusten lisäksi lahjaksi ja oman porukan herkuiksi. Kokeilukeittiössä tuoksuu silloin makealta.

  VastaaPoista
 5. Oi, kirja näyttää tosi ihanalta!
  Joulussa ovat minulle tärkeitä tuoksut ja kynttilät. Jouluherkut teemme itse. Monesti olen myös itse tehnyt osan lahjoista.

  VastaaPoista
 6. Onnea uuden kirjan tekemisestä :) Näyttää ihanalta jo tässä vaiheessa - uusi vinkki lahjalistalle aikanaan ;)
  Minulle joulu on ehottomasti sitä, että perhe on taas pitkästä aikaa yhdessä ja kokoonnutaan pöydän ääreen syömään joulun herkkuja jotka meidän perheessä ovat ehottomasti kinkku ja joulutortut niin ja vihreät kuulat, muita juttuja tulee ja menee, mutta ne on ja pysyy :)
  Ja tottakai jouluun kuuluu ne tietyt jo vähän kärsineet koristeet jotka laitetaan paikoilleen samalla hartaudella joka vuosi, tärkeimpinä tietenkin lasten kouluaikoinaan tekemät koristeet jotka kuuluvat jouluun yhtä saumattomasti kun ne ensimmäiseen yhteiseen kotiin aikoinaan hankitut koristeetkin - meillä on jopa vanha latvatähtikin olemassa joka yli 23 vuotta sitten hankittiin - ei enää kuuseen pääse kun on niin kärsinyt ja pidikekkin katki, mutta esillä silti.. Ja voi sitä muistojen määrää, mitä jotkut esineet mieleen nostaa..
  Ja KYNTTILÖITÄ - niitä pitää olla.... PALJON :)
  Ennen olisin listalle nostanut vielä hyasintin, mutta enää en kun allergia iski :\
  Aah... Ja ehottomasti lumi. Minä oon aina sanonu, että muuten en kaipaa lunta, mutta jouluna ja uutena vuotena sitä pitää olla - ei paljoa tarvitse olla, mutta niin, että maa on valkoinen.

  Ennen tein aina joulukortit itse, mutta yrittäjäksi rupeamisen jälkeen se jäi - mutta edelleen arvostan itsetehtyjä kortteja silloin harvoin kun niitä saan.

  Uusilta jouluilta odotan vuoden parin päähän kun lastenlasten vuoksi alkaa taas joulupukki vierailla :)

  VastaaPoista
 7. Onnea uuteeen kirjaprojektiin ;-)
  Minun jouluuni kuuluu kuusi koristeineen, itse leivotut piparit ja tortut, mieheni keittämä riisipuro ja jouluinen kukka. Muuta ei tarvita :-)

  VastaaPoista
 8. Joulukorttien tekeminen ja pipareiden leipominen. Kuusen ja kodin koristeleminen siivouksen jälkeen. Sitten vain perheen ja ystävien kesken nautitaan yhdessä olosta.

  Ihanalta vaikuttaa kirjasi, tulee jälleen hyvä vinkki lahjatoivomus listalleni.

  VastaaPoista
 9. Minun jouluni alkaa tammikuussa, kun nukkekodin advettikatentereihin alan väsätä sisältöjä...Nautiskellen teen niitä pitkälle syksyyn ja kun niiden deadlineista olen selvinnyt marraskuuhun mennessä, laitan nukkekotiin joulun, ettei kiva tunnelmointi jää 1:1 joulunlaiton jalkoihin.Mukava saada uusi kirjasi katseltavaksi, kiitos jo etukäteen!

  VastaaPoista
 10. Tämäkin kirja on pakko saada aikanaan! Minulle joulussa on tärkeintä lepo ja rauhoittuminen. Jouluruoat ovat myös tärkeitä ja niistä suurin osa tehdään itse. Iso kinkku on must!

  VastaaPoista