Lukijat

lauantai 16. tammikuuta 2016

Virkattua

Loppusyksystä astman ollessa pahana, ei juuri mikään askartelu onnistunut, pienet esineet eivät pysy käsissä, kun astmalääke tärisyttää käsiä. Onneksi löytyi helmilankoja ja vähän isompi, 0,75mm koukku. Sain käsille tekemistä :)


14 kommenttia:

 1. Mutta kylläpä on tullut kaunista jälkeä. Aivan ihanat peitot! Tsemppiä katalan astman kanssa! Minulla on ihan vaan hurja flunssa, johon on alkanut liittyä myös keuhko-oireita. Pistää sympatiseeraamaan teitä, joilla tämä on arkea. Mitään ei oikein voi tehdä. Hurjaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanna, näitä tehdessä sä tulit monta kertaa mieleen, meillä on yhteinen hurahdus noihin kirjaviin väreihin :) Koitahan jo parantua!

   Poista
 2. Ihanat peitot <3
  Onneksi kurja vaiva ei ole sua täysin lannistanut, kun keksit sopivaa puuhaa pahempiinkin jaksoihin. Helpompaa oloa tietysti toivon, viimeistään pakkasten mentyä...
  Toivottavasti ei haittaa, oon linkittäny blogisi omaani.

  VastaaPoista
 3. Syötävän suloisen väriset ja kaikin puolin taidokkaat! Voimia ja parempaa oloa!

  VastaaPoista
 4. Onpa muhevat värit, aivan ihanat! Minunkin puolestani pikaista parempaa oloa!

  VastaaPoista
 5. Kiitos :) Kyllä täällä nyt jo onneksi ollaan ihan kunnossa. Käsillä tekijälle semmoinen monen viikon tekemättömyys vaan ei meinaa sopia millään.

  VastaaPoista
 6. Kylläpä on kauniit värit. Kiva, että löysit tekemistä hankaliin hetkiin. Virkkaaminen on varmasti ollut rentouttavaa toimintaa. Tsemppiä astman kanssa. Kylmät säät eivät aina helli astmaatikkoja.

  VastaaPoista
 7. Ihana peitto. Minkälaisella ohjeella tuollaisen voisi virkata?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirsi, tämä on hurjan helppo, isoäidinneliön mallilla vain tehdään ja kun on rittävän suuri, vielä pari kerrosta vain kahdelle reunalle, niin tulee hiukan leveyttä.

   Poista