Lukijat

tiistai 10. syyskuuta 2013

Nukke valmistui!

Ihan ensimmäinen nukkeni valmistui vihdoinkin, olipas siinä tekemistä ja paljon jäi nyt vielä sellaista joka olisi pitänyt tehdä eri tavalla. Joka tapauksessa mielenkiintoinen ja opettavainen projekti :)

 
Onnistuin hätäilyn vuoksi kaksi kertaa murtamaan nuken osia, onneksi sain kyllä sitten uudella paistokerralla korjattua. 


Kasvojen maalaus ei mennyt ihan kuin Strömsössä, huomasin maalattuani (kuten huomasi koko meidän perhe, että nukke muistutti ihan hirveästi yhtä lähipiirissä olevaa miestä :D :D )


Maalasin nuken kokonaan pinnaltaan vielä akryylein, halusin ihosta pisamaisen.. ja lakkasin vielä ihan himmeällä lakalla, paitsi silmiin laitoin kiiltävää lakkaa. Hiukset tein viskoosista.
  

Nyt pitäisi keksiä kuka on tämä neiti?


11 kommenttia:

 1. Complimenti è venuta benissimo!
  Anche io ho gli stessi stampi però ancora non ci ho provato!!
  Mi sembra molto difficile!
  Tu sei veramente brava!
  baci

  VastaaPoista
 2. Hän on kaunis! Hyvin onnistuit, pisamainen iho sopii ihanasti hänen piirteisiinsä. Kun mä tein mun ekan nuken, perhe sanoi sen näyttävän eläkkeelle jäänneltä drag queeniltä. :D

  VastaaPoista
 3. No eipä uskoisi, että ensimmäinen nukkeneitokainen olisi - onnea hienosta lopputuloksesta! On kyllä sen näköinen neiti, että varmasti aikanaan kertoo, kuka on ja mitä tekee :) Ihanan lempeä ja luonteikas.

  VastaaPoista
 4. The doll is fantastic! I love the face, very beautiful!!
  Great work!
  Hannah

  VastaaPoista
 5. Voih, hän on suloinen! Ihana ilme - ja jotenkin - minusta siinä on häivähdys sinua :D! - olkoon vaan lähipiiri miestä..
  Kyllä hän varmasti kertoo, kuka on, kunhan ennättää. Sielukas on!

  VastaaPoista
 6. Oi miten kaunis - ja eka nukke!
  (ei mitään miestä..)

  VastaaPoista
 7. Какая красавица! Нежная, задумчивая, смотрит вдаль!!!

  VastaaPoista
 8. Onnittelen kauniin nukkesi valmistumiseen.

  VastaaPoista
 9. Kiitos :) Tämä oli niin hauska projekti että varmasti tulee kokeiltua lisääkin, kun vain vuorakauteen saataisiin niitä lisätunteja!

  VastaaPoista